Opiskelijat

26/11/2020 (17:00 - 19:00)
balanssi ry


Hei opiskelija! Juuri sinä!

Oletko vasta muuttanut Rovaniemelle? Tylsistyttääkö etäopiskelu ja haluaisit tutustua uusiin ihmisiin ja puuhailla porukalla? Meillä Balanssilla on sinulle ehdotus!

Haluamme tarjota ajan ja paikan nimenomaan opiskelijoille, jolloin kuka tahansa voi yksin tai kaverin kanssa tulla Balanssille harrastamaan/kokeilemaan uusia juttuja, hengailemaan tai vaikka opiskelemaan. Meillä on mahdollisuus kokeilla mm. eri liikuntalajeja, käsitöitä, ruuanlaittoa, peli- tai leffailtoja, touhuilla ulkona sekä suunnitella tekemistä yhdessä toiveiden ja mielenkiinnon mukaan.

Järjestämme avoimet ovet opiskelijoille ____ jolloin olet tervetullut tutustumaan meihin ja muihin opiskelijoihin. Tarjoamme mukavaa ohjelmaa sekä naposteltavaa.

Opiskelijoiden ilta järjestetään säännöllisesti joka toinen torstai klo 17–19. Tilojen käyttöä myös muina aikoina voi tiedustella!

Balanssilla on myös mahdollisuus harrastaa opiskelijabudjetilla (15 €/vuosi) mm. joogaa, kuntosalia, allasjumppaa, salibandyä, sulkapalloa, heppailua jne. Osassa lajeista pieni omavastuu 1–3 €.

Balanssi Ry sijaitsee osoitteessa Ylikorvantie 28 A aivan yliopiston ja AMK:n välittömässä läheisyydessä.

#osallisuus #mielenhyvinvointi #virkistäytyminen #hengailu #rentoayhdessäoloa #yhdessä #balanssiry #tuusieki   

 Balanssin ryhmäkalenteri

Karttaa ei ole saatavissa